Online video

Marketeers zijn het unaniem met elkaar eens: online content is key en online video is king. Als goed doel heb je een prachtig verhaal te vertellen. Maar waar je vooral naar zoekt is betrokkenheid van en interactie met je doelgroep. Wat zijn de do’s en don’ts bij online video? En op welke manier zorgen we ervoor dat de impact en het bereik zo groot mogelijk is?

Wij helpen goede doelen met krachtige online video. Voor meer zichtbaarheid, betrokkenheid en online impact. Welke campagne je ook voert, online video is de sleutel naar succes. Wist je dat een social media bericht met video 12x beter wordt bekeken, dan een bericht zonder video?

Het bereik is gigantisch, maar kan tegelijk heel goed worden afgekaderd. En het resultaat van online video is nauwkeurig meetbaar. En dat is precies wat je wilt. Of je nu donateurs wilt werven, bewustwording wilt creëren of wilt informeren, onze online video’s maken het verschil.

Naast het maken van online video adviseren we je ook op het gebied van online video-marketing. Mooie content en een goed bereik. Daar draait het om.

Wij helpen goede doelen met krachtige online video. Voor meer zichtbaarheid, betrokkenheid en online impact.

Benieuwd hoe we jouw campagne laten schitteren met online video?

Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

NIET STRAKS, MAAR NU

Een greep uit de mogelijkheden

☑︎ Online video ter versterking van je campagne

☑︎ Interactieve video

☑︎ Conversie gerichte online video

☑︎ Fondsenwervende online video

☑︎ Online marketing advies

Voorbeelden online video

CliniClowns TV Spot – Lichtjescampagne

TV spot
Bekijk meer...

Gelderland Helpt

Fondsenwervende TV
Bekijk meer...

Stichting AAP – DRTV spot

TV spot
Bekijk meer...