Tijd voor Max Aidsfonds

Voor de Tijd voor Max Goededoelen-uitzending van Aidsfonds hebben wij de instarts verzorgd. In de uitzending staat de gezondheid van moeder en baby centraal. Tijdens onze reis naar Zimbabwe zochten we naar verhalen die raken. We vonden moeder Silvia die verdriet heeft om haar overleden dochter en tegelijkertijd grote zorgen heeft om haar baby.

Zorgwerker Erika staat haar bij en zit vol vurige passie om deze moeder en nog veel meer vrouwen en kinderen in haar dorp bijstaat. We zien haar langs moeder Silvia, maar ook langs zwangere vrouw Laurens gaan. Zij ontvangen medicatie van haar, zodat de baby’s aidsvrij geboren worden.

Met als aanvulling de testimonials van Angela Groothuizen en de pleegmoeder van Nkosi Johnson, de kleine jongen die vocht voor de mensenrechten van hiv-patiënten. Het kleine babyhandje, de sprekende ogen, de lach, de rake woorden, de passie, het zijn de details die net dat beetje meer geven.

Wij willen de kijker laten voelen dat dit werk van aidsfonds daadwerkelijk verschil maken richting een aidsvrije wereld.

Deel dit bericht

Meer projecten waar we trots op zijn: