Wie we zijn

LegHetVast is dé specialist in het maken van audiovisuele content voor goede doelen. Wij maken verhalen die kunnen worden ingezet voor fondsenwerving, bewustwording, voorlichting of het vergroten van naamsbekendheid. Via televisie, maar ook online. Al meer dan 12 jaar maken wij verhalen die raken, inspireren, activeren en impact hebben op jouw doelgroep. Wij bestaan voor goede doelen.

Erwin van den Berg

Eigenaar

“Ik raak eindeloos gefascineerd door mensen en de verhalen achter mensen. Iemand in de ogen kijken en die blik kunnen vertalen in een verhaal, met beeld, geluid, muziek en stilte. TV en film maken is een voorrecht en al ruim 12 jaar onlosmakelijk aan mij verbonden. Als regisseur en programmamaker mag ik over de hele wereld de verhalen vertellen van kwetsbare, krachtige en moedige mensen. Een stem zijn voor diegenen die geen stem hebben en een podium bieden aan diegenen die gehoord moeten worden. Verhalen maken die mensen raken en in beweging zetten. En daarmee de wereld een klein stukje beter maken. Het is niet alleen mijn passie, maar ook mijn levensdoel.”

Leander Stolk

Cameraman - Editor

”Bijzondere films maken, dat is wat ik bij LegHetVast doe. Ik heb een passie voor het maken van films. Verhalen vertellen door middel van mooie beelden. Video’s maken met een verhaal dat raakt en inspireert. Dat is fantastisch. Op pad gaan en met iets moois terug komen, daar zit bij mij de grote uitdaging. Samen met creatieve collega’s ben ik altijd op zoek naar dat ene shot dat het verschil maakt. Elke dag zet ik mij in om een montage te maken die aan alle kanten klopt. Ik probeer mensen te raken met het enthousiasme dat ik heb voor mijn vak. Zowel in de voorbereiding, als op een draaidag als in een montage. Dat is wat ik belangrijk vind. Samen maken we de film.”

Niels van Laar

Cameraman - Editor

”Van je hobby je werk maken is het mooiste wat er is! Video content maken wat de wereld een stukje bij beetje beter maakt geeft mij voldoening en ik ben er trots op dat dit mijn werk mag zijn. Het werk bij LegHetVast is elke minuut, dag, week en maand weer anders. Het is geen 1 dag in het jaar saai. Filmen, editen, scripts maken, brainstormen.. alles komt voorbij. Dat is wat het zo leuk maakt.”

Carola Schuurman – Achterstraat

Redacteur - Regisseur - Editor

“Het is fantastisch om zoveel facetten bij elkaar te brengen tot een mooi verhaal dat de lading dekt. Ik geloof in de kracht van beeld en door jarenlange televisie ervaring zie ik de mogelijkheden die beelden bieden. Ik ben tevreden als de juiste snaar is geraakt en dit doorwerkt in het beoogde doel.”

Sven Pul

Marketing & Communicatie

“Als specialist in online communicatie ben ik altijd bezig met hoe je het beste je boodschap kunt overbrengen. Waar mijn collega’s voornamelijk bezig zijn met het maken van fantastische videocontent, probeer ik continu de juiste manier te vinden om op het juiste moment, de juiste content te zenden. Niet alleen via deze website, maar ook via social media, e-mailmarketing et cetera. En voor ieder project is dat weer anders en dat maakt dit werk zo leuk en veelzijdig. Je blijft leren en ontdekken.”

Tjardo Vollema

Cameraman - Editor

Een leuke hobby is bij mij uitgegroeid tot een passie. Films maken die mensen raken en echt aan het denken zet. Het is fantastisch en het zal me nooit gaan vervelen.  Ik kick op de voldoening die ik er van krijg. Ook draag ik graag een steentje bij aan een betere wereld. En dit alles combineer ik bij LegHetVast.

Krista van den Berg

Communicatie – Producent - Regisseur

”Als mij een communicatievraag gesteld wordt, dan laat ik die het liefst even bezinken. Rijd ik dan later die dag naar huis dan gaan de ideeën stromen. Ideeën voor een strategie of een communicatie-aanpak. En heel concreet ideeën voor de insteek van mooie verhalen om die communicatiedoelen te behalen. Het unieke aan mijn werk voor LegHetVast is dat ik meedenk met klanten over hun communicatievraagstukken én dat ik aan de slag ga met de passende verhalen voor hen in bewegend beeld. Dat doe ik als uitvoerend producent en regisseur. Iedere dag en met heel veel plezier!”

Elmara van Heyningen

Projectleider – regisseur – camjo – redacteur

”Verhalen maken die puur zijn en die raken, waardoor andere mensen in beweging komen. Dat vind ik erg mooi. Bij elk project of video houd ik dat in mijn achterhoofd en ga ik ervoor om dat te bereiken. We werken veel samen met verschillende goede doelen en omroepen en dat maakt het werken in dit bedrijf zo ontzettend leuk. Elk nieuw project is weer een uitdaging en samen met ons team zorgen we ervoor dat we het beste halen uit elk verhaal en uit elkaar. Is het lang, kort, voor online of televisie, we gaan ervoor!”

Micha Peeters

Editor

”Als kind zette ik de camera al neer om mijn speelgoed te filmen of mijn eigen versie van het nieuws te presenteren. Dit was zonder dat ik het wist al een teken dat ik de audiovisuele kant zou oprollen in het leven. Film kan zo ongelofelijk veel effect op mensen hebben, het kan je laten lachen, huilen en nadenken. Graag help ik anderen een fantastische film neer te zetten en leer ik zelf ook nog iets in dat proces. Want het mooiste van dit vak is zien dat jouw ‘meesterwerkje’ andere raakt, op wat voor manier dan ook. Ik zou het voor geen goud willen ruilen.”

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Wil jij werken bij LegHetVast?


Check onze vacatures!

Goed doel? En ook op zoek naar ijzersterke audiovisuele content?

Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Ja, inspireer mij!