Wie we zijn

LegHetVast is dé specialist in het maken van audiovisuele content voor goede doelen. Wij maken verhalen die kunnen worden ingezet voor fondsenwerving, bewustwording, voorlichting of het vergroten van naamsbekendheid. Via televisie, maar ook online. Al meer dan 12 jaar maken wij verhalen die raken, inspireren, activeren en impact hebben op jouw doelgroep. Wij bestaan voor goede doelen.

Erwin

Erwin van den Berg

Eigenaar

“Ik raak eindeloos gefascineerd door mensen en de verhalen achter mensen. Iemand in de ogen kijken en die blik kunnen vertalen in een verhaal, met beeld, geluid, muziek en stilte. TV en film maken is een voorrecht en al ruim 12 jaar onlosmakelijk aan mij verbonden. Als regisseur en programmamaker mag ik over de hele wereld de verhalen vertellen van kwetsbare, krachtige en moedige mensen. Een stem zijn voor diegenen die geen stem hebben en een podium bieden aan diegenen die gehoord moeten worden. Verhalen maken die mensen raken en in beweging zetten. En daarmee de wereld een klein stukje beter maken. Het is niet alleen mijn passie, maar ook mijn levensdoel.”

Niels van Laar

Cameraman – Editor

”Van je hobby je werk maken is het mooiste wat er is! Video content maken wat de wereld een stukje bij beetje beter maakt geeft mij voldoening en ik ben er trots op dat dit mijn werk mag zijn. Het werk bij LegHetVast is elke minuut, dag, week en maand weer anders. Het is geen 1 dag in het jaar saai. Filmen, editen, scripts maken, brainstormen.. alles komt voorbij. Dat is wat het zo leuk maakt.”

Niels
Carola

Carola Schuurman – Achterstraat

Redacteur – Regisseur – Editor

“Het is fantastisch om zoveel facetten bij elkaar te brengen tot een mooi verhaal dat de lading dekt. Ik geloof in de kracht van beeld en door jarenlange televisie ervaring zie ik de mogelijkheden die beelden bieden. Ik ben tevreden als de juiste snaar is geraakt en dit doorwerkt in het beoogde doel.”

Sven Pul

Marketing & Communicatie

“Als specialist in online communicatie ben ik altijd bezig met hoe je het beste je boodschap kunt overbrengen. Waar mijn collega’s voornamelijk bezig zijn met het maken van fantastische videocontent, probeer ik continu de juiste manier te vinden om op het juiste moment, de juiste content te zenden. Niet alleen via deze website, maar ook via social media, e-mailmarketing et cetera. En voor ieder project is dat weer anders en dat maakt dit werk zo leuk en veelzijdig. Je blijft leren en ontdekken.”

Sven
Tjardo

Tjardo Vollema

Editor

“Een leuke hobby is bij mij uitgegroeid tot een passie. Films maken die mensen raken en echt aan het denken zet. Het is fantastisch en het zal me nooit gaan vervelen. Ik kick op de voldoening die ik er van krijg. Ook draag ik graag een steentje bij aan een betere wereld. En dit alles combineer ik bij LegHetVast.“

Elmara van Heyningen

Projectleider – regisseur – camjo – redacteur

”Verhalen maken die puur zijn en die raken, waardoor andere mensen in beweging komen. Dat vind ik erg mooi. Bij elk project of video houd ik dat in mijn achterhoofd en ga ik ervoor om dat te bereiken. We werken veel samen met verschillende goede doelen en omroepen en dat maakt het werken in dit bedrijf zo ontzettend leuk. Elk nieuw project is weer een uitdaging en samen met ons team zorgen we ervoor dat we het beste halen uit elk verhaal en uit elkaar. Is het lang, kort, voor online of televisie, we gaan ervoor!”

Micha Peeters

Editor

”Als kind zette ik de camera al neer om mijn speelgoed te filmen of mijn eigen versie van het nieuws te presenteren. Dit was zonder dat ik het wist al een teken dat ik de audiovisuele kant zou oprollen in het leven. Film kan zo ongelofelijk veel effect op mensen hebben, het kan je laten lachen, huilen en nadenken. Graag help ik anderen een fantastische film neer te zetten en leer ik zelf ook nog iets in dat proces. Want het mooiste van dit vak is zien dat jouw ‘meesterwerkje’ andere raakt, op wat voor manier dan ook. Ik zou het voor geen goud willen ruilen.”

Leah Geluk

Editor

”Om via beelden een boodschap over te brengen op de juiste manier vind ik het mooiste wat er is. Video’s maken was van kleins af aan al mijn hobby, die nu uitgegroeid is tot mijn vak. Mijn missie is om de beste kwaliteit neer te zetten.”

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Wil jij werken bij LegHetVast?


Check onze vacatures!

Goed doel? En ook op zoek naar ijzersterke audiovisuele content?

Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Ja, inspireer mij!