Wat we doen

Werk je voor een goed doel?

Fijn, want daar worden we blij van. Wij werken uitsluitend voor goede doelen. Het is niet alleen onze specialisatie, maar het is ook wat ons drijft. Met de talenten die we hebben willen we bijdragen aan een betere wereld. Dat klinkt misschien ideologisch, nou dat is het ook. Want wij geloven in een betere wereld. En die begint bij jezelf. Of het nu gaat om dierenwelzijn, kinderrechten, of gezondheid. Wij willen goede doelen helpen om het verschil te maken.

Dat doen we door het maken van audiovisuele content die mensen raakt en in beweging zet. Op televisie, online en offline.

Goed verhaal, maar het liefst laten we natuurlijk onze beelden spreken.

Wij helpen goede doelen met audiovisuele content die mensen raakt en in beweging zet.

Televisie

Je bent een goed doel en je wilt graag iets doen op TV. Begrijpelijk, want de impact van TV is nog steeds enorm. Wij nemen goede doelen bij de hand en helpen stap voor stap de TV doelstellingen te bereiken.

Lees meer…

Online video

Online video is overal. 24/7. Het bereik is gigantisch en dat is precies wat je wilt. Wij helpen goede doelen met krachtige online video. Voor meer zichtbaarheid, betrokkenheid en online impact.

Lees meer…

Video voor offline

Een donateursdag, een fondsenwervend evenement of andere offline events. Als goed doel wil je ook deze momenten aangrijpen om je publiek te raken en te activeren. Wij helpen je hierbij met video’s die raak zijn.

Lees meer…